Over pizzeria “Da Angelo”

Onze ervaring begint 30 jaar geleden in het restaurant van nonno Antonio in mijn thuisland, Sicilië. Daar leerde ik op de jonge leeftijd van 7 jaar de kneepjes van het vak. Thuis hadden wij een bakkerij waarbij ik soms meehielp en daar kwam ik tot de conclusie dat ik later bakker wilde worden. Bakken en koken, dat zijn mijn passies.

Dus op 20 jarige leeftijd vertrok ik naar België om mijn droom waar te maken. Alle begin is moeilijk maar doorheen de jaren heb ik mijn ervaringen opgedaan in verschillende horecazaken als kok en als bakker. In 2002 heb ik de knoop doorgehakt. Ik had toen eindelijk mijn eigen droom. Ristorante Da Angelo!

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in ons onlangs vernieuwde, sfeervolle restaurant.  Tijdens de zomer kunnen jullie ook buiten tafelen op ons gezellig terras.  Ik raad jullie aan om tijdig te reserveren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om eten af te halen.

A presto!

Angelo