Een restaurant met geschiedenis

Ristorante - Pizzera Da Angelo - Over OnsZo’n 36 jaar geleden begon een boeiende reis in mijn thuisland. In het restaurant van “nonno Antonio” leerde ik op 7-jarige leeftijd de kneepjes van het vak in Sicilië. Thuis hadden we zelf ook een bakkerij waardoor ik besloot om bakker te worden. Koken en bakken zijn al sinds mijn jongste jaren mijn grootste passies. Ik was dus al van jongsaf aan gebeten door de horecamicrobe en deze heeft mij nooit meer verlaten.

Vertrek naar België

Op 20-jarige leeftijd vertrok ik naar België, vastberaden om mijn dromen waar te maken. Door de jaren heen deed ik ervaring op in verschillende horecazaken als kok en als bakker. In 2002 leek de tijd rijp om eindelijk de grote stap te zetten: het openen van een eigen restaurant. Ristorante-Pizzeria Da Angelo werd een feit en de geschiedenis in Maasmechelen van het nieuwe restaurant werd geschreven.

Iedereen is welkom

Het restaurant werd recentelijk volledig vernieuwd. We heten u dan ook graag welkom. Jong en oud worden met open armen ontvangen door ons team. Tijdens de zomer kan er ook getafeld worden op het sfeervolle terras. Reserveer tijdig want vooral tijdens het weekend loopt alles snel vol. We bieden u tevens de mogelijkheid aan om eten af te halen.

Ontdek de levende geschiedenis van de Italiaanse keuken in Maasmechelen. Check alvast de leuke foto’s.

A presto! Angelo
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site